Bröllop, fest, konferens och unika upplevelser i en naturskön miljö

Kungsbyn är en fantastisk plats för bröllop, fest eller konferens. Vackra lokaler i naturskön miljö skapar en unik atmosfär som passar lika bra till avkoppling som till fest. Våra stora och naturnära lokaler är extra bra i tider som dessa, när krav på utrymme och avstånd är ett måste.

Utöver fest och konferens har vi ett utbud av unika upplevelser ni inte hittar någon annanstans. Vad sägs om Huggormssafari eller Skyttemiddag på Mälaren? Vill ni kan ni självklart kombinera er fest eller konferens med någon av våra olika upplevelser. Vi kan även erbjuda ett privat besök i vår alldeles egna djurpark. Varför inte blanda seriösa möten med lite närkontakt med exotiska djur?

konferens

Kungsbyn är en idealisk plats för en oväntad och uppskattad konferens. Vackra lokaler i natursköna miljöer bäddar för en unik atmosfär som är både avslappnande och kreativ. Välj mellan Stora logen som har plats för över 500 personer eller Kvistberga Gård för de lite mindre sällskapen. Vi ordnar självklart med mat och dryck som passar just era krav.

FEST OCH BRÖLLOP​

Kungsbyn är den perfekt platsen för både fest och bröllop. Vackra lokaler i natursköna miljöer skapar en unik atmosfär som är både romantisk och högtidlig. Välj mellan Stora logen som har plats för över 500 personer eller Kvistberga Gård för de lite mindre sällskapen. Vi ordnar självklart med mat och dryck som passar just er tillställning.

Upplevelser

Vi erbjuder ett unikt utbud av naturnära och spännande upplevelser för alla typer av grupper och tillfällen. Vi har ett stort intresse av djur, natur och matlagning och brinner för att skapa ovanliga upplevelser för dig och dina vänner. Nedan ser ni några exempel på våra färdiga paket, men vi kan även hjälpa till att skräddarsy en aktivitet som passar just er grupp och budget. 

FEMKAMP ELLER LERDUVESKYTTE

Ta med dina vänner på något okomplicerat och kul som passar alla, ung eller gammal, kille eller tjej. Pigga upp er med lite action och tävling och avsluta dagen med att äta gott och umgås.

SKYTTEMIDDAG PÅ MÄLAREN

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse i det fria, där förrätt, varmrätt och dessert består av Mälaren, lerduveskytte och det bästa av naturens eget skafferi.

VILDSVINSNATT

Sätt mobilerna på ljudlöst, lägg ifrån dig allt som klingar och häng med oss på spaning och ansmygning efter ett av naturens mest vaksamma och mest respektingivande djur.

RÅTT, RÖKIGT & RUTTET

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse med äkta smaker av fisk, vilt och rotfrukter. Som det smakade förr, med råvaror direkt från Mälaren, skogen och jorden intill.

VÅRFISKE PÅ MÄLAREN

Ta med dina vänner och upplev hur en dag på Mälaren kan skölja bort känslan av stress och krav. Är det bruset från kölvattnet? Glittret från vågorna? Den vilda smaken på färsk gös i kapprock?

Jag heter Henrik Ludvigsson och driver Kungsbyn. Jag brinner för lokalproducerad mat och djur & natur. På Kungsbyn har jag med mina vänner skapat en unik plats för riktiga upplevelser.

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR

Vi heter Jenny och Henrik och är era kontaktpersoner för allt som handlar om förfrågningar, upplevelser och bokningar på Kungsbyn. Prata med oss om allt från småsaker till drömmar och planer, så lovar vi dig att vi ska hitta en lösningar som passar perfekt för dig och dina vänner.

Med vänlig hälsning, Jenny och Henrik

Jenny: 070-716 32 53
Henrik: 070-655 10 61

jenny@kungsbyn.se
henrik@kungsbyn.se

Faktureringsadress
Inbox.lev.259034@arkivplats.se

Bokningsförfrågan
  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.