Femkamp eller lerduveskytte

Ta med dina vänner på något okomplicerat och kul som passar alla, ung eller gammal, kille eller tjej. Pigga upp er med lite action och tävling och avsluta dagen med att äta gott och umgås.

Det ska kännas bra i själen när ni åker hem. Kom till Stora Kvistberga så ordnar vi precis det. Ni väljer mellan lerduveskytte och femkamp. Vi sätter lite färg på kinderna. Efter en dryg timme är grillen varm.

Ni tar den dryck som ni gillar bäst och sätter er till bords. Maten är lagad med omtanke och de flesta råvarorna kommer från gården eller trakten omkring. Vi berättar gärna mer hur vi ser på råvaror och deras ursprung – vårt mål är att vi alltid ska veta precis var allting växt, fötts, strövat eller simmat. Det är klokt att ha respekt för den natur vi lever av.

Vi grillar vilt men föredrar ni fisk eller vegetariskt går det lika bra. Prata med oss, så sätter vi ihop en lantlig grill som passar precis. Farfar tyckte alltid man skulle avsluta med något sött. Vi är förtjusta i vår knäckiga äppelpaj som vi serverar med vispgrädde. Kaffe hör ju till såklart.

Tre timmar går fort. Om ni inte kommer för egen maskin till gården, så blir ni sedan upphämtade med buss eller båt för färden hem. Men vill ni sitta kvar går det lika bra. Ni är på en gård med djur och natur och det är lätt att vilja stanna lite längre bara för att ta in den lugna atmosfären på landet. Passa på. Asfalten springer inte bort.

Aktiviteterna
1. Lerduveskytte: Lerduveskytte med hagelgevär
2. Femkamp: Yxkastning, pilbåge, lasso, blåsrör och
luftgevär

Klädsel
Det finns inga speciella krav på klädsel, men ha gärna lite oömma och bekväma fritidsskor. Aktiviteterna är utomhus men utöver det bestämmer vädret om vi är inomhus eller utomhus för middag och mingel.

Storlek på grupp
Femkamp eller lerduveskytte är en aktivitet som är anpassad för grupper på upp till 40 personer. För större grupper, be om en speciell offert.

Tider
Aktiviteter och middag tar normalt 3 timmar.

Plats
Vi kommer att vara på min gård Stora Kvistberga, 72 598 Västerås.

Transport
Önskar ni buss eller båttransport så ordnar vi gärna det.

Pris
Femkamp eller lerduveskytte har ett fast pris på 895 kr per person exkl. moms (vid specialkost el allergi tillkommer 150kr.)
Vi ordnar gärna med andra drycker, med eller utan alkohol.

Lär dig lite nya konster. Vi skrattar och har kul. När vi är klara så grillar vi!

Boka din upplevelse

Vad ni än är ute efter kan vi skräddarsy en lösning som passar just era krav och er budget.
För att boka kontaktar du Jenny eller Henrik. Berätta om era planer och önskemål, så hittar vi på något alldeles speciellt tillsammans. 

Upplevelser

SKYTTEMIDDAG PÅ MÄLAREN

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse i det fria, där förrätt, varmrätt och dessert består av Mälaren, lerduveskytte och det bästa av naturens eget skafferi.

VILDSVINSNATT

Sätt mobilerna på ljudlöst, lägg ifrån dig allt som klingar och häng med oss på spaning och ansmygning efter ett av naturens mest vaksamma och mest respektingivande djur.

RÅTT, RÖKIGT & RUTTET

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse med äkta smaker av fisk, vilt och rotfrukter. Som det smakade förr, med råvaror direkt från Mälaren, skogen och jorden intill.

VÅRFISKE PÅ MÄLAREN

Ta med dina vänner och upplev hur en dag på Mälaren kan skölja bort känslan av stress och krav. Är det bruset från kölvattnet? Glittret från vågorna? Den vilda smaken på färsk gös i kapprock?

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR

Vi heter Jenny och Henrik och är era kontaktpersoner för allt som handlar om förfrågningar, upplevelser och bokningar på Kungsbyn. Prata med oss om allt från småsaker till drömmar och planer, så lovar vi dig att vi ska hitta en lösningar som passar perfekt för dig och dina vänner.

Med vänlig hälsning, Jenny och Henrik

Jenny: 070-716 32 53
Henrik: 070-655 10 61

jenny@kungsbyn.se
henrik@kungsbyn.se

Faktureringsadress
Inbox.lev.259034@arkivplats.se

Bokningsförfrågan
  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.