Skyttemiddag
på Mälaren

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse i det fria, där förrätt, varmrätt och dessert består av Mälaren, lerduveskytte och det bästa av naturens eget skafferi.

Flytväst ingår
Vi ses vid båten som ligger precis utanför Steam Hotel. Allt vi behöver finns lastat och klart i båten. Flytvästarna tas på. Vi kör en säkerhetsgenomgång. Utrustningen kollas en extra gång. Är alla redo? Kläder som tål lite fart och fläkt på sjön?

Lerduvekastarna står redo
Efter en snabb färd över fjärdarna anländer vi till det ställe vi förberett. Lerduvekastarna står redo och vi skjuter direkt från båten. Ett spännande flyktskytte där dina instinkter och färdigheter verkligen sätts på prov. Kul och actionladdat!

Maten tillreds i det fria
Vi tänder elden och medan ni njuter av en kall öl vid bryggan förbereds maten. Vad det blir, bestämmer vi ihop med dig. Hos oss är middagen alltid närproducerad, färsk, genuin och rökig.

Allt på tre timmar
Vi vinkar adjö till kocken, knäpper flytvästarna och ger oss iväg. Lika snabbt som du kom, är du tillbaka vid bryggan på Steam Hotel. Allt som allt har bara tre timmar gått.

Storlek på grupp
Denna middagsupplevelse är anpassad för 8-24 personer. Ni kan vara färre men priset gäller vid minst 8 personer.

Tider
Skyttemiddagen tar normalt 3 timmar från upphämtning till återkomst, och kan ordnas under april t.o.m. oktober.

Pris
Skyttemiddagen har ett fast pris på 895 kr exkl. moms, kostnad för båt tillkommer.

Låt oss skapa lite annorlunda statusuppdateringar tillsammans,
med mera doft och action.

Boka din upplevelse

Vad ni än är ute efter kan vi skräddarsy en lösning som passar just era krav och er budget.
För att boka kontaktar du Jenny eller Henrik. Berätta om era planer och önskemål, så hittar vi på något alldeles speciellt tillsammans. 

Upplevelser

VILDSVINSNATT

Sätt mobilerna på ljudlöst, lägg ifrån dig allt som klingar och häng med oss på spaning och ansmygning efter ett av naturens mest vaksamma och mest respektingivande djur.

RÅTT, RÖKIGT & RUTTET

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse med äkta smaker av fisk, vilt och rotfrukter. Som det smakade förr, med råvaror direkt från Mälaren, skogen och jorden intill.

VÅRFISKE PÅ MÄLAREN

Ta med dina vänner och upplev hur en dag på Mälaren kan skölja bort känslan av stress och krav. Är det bruset från kölvattnet? Glittret från vågorna? Den vilda smaken på färsk gös i kapprock?

FEMKAMP ELLER LERDUVESKYTTE

Ta med dina vänner på något okomplicerat och kul som passar alla, ung eller gammal, kille eller tjej. Pigga upp er med lite action och tävling och avsluta dagen med att äta gott och umgås.

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR

Vi heter Jenny och Henrik och är era kontaktpersoner för allt som handlar om förfrågningar, upplevelser och bokningar på Kungsbyn. Prata med oss om allt från småsaker till drömmar och planer, så lovar vi dig att vi ska hitta en lösningar som passar perfekt för dig och dina vänner.

Med vänlig hälsning, Jenny och Henrik

Jenny: 070-716 32 53
Henrik: 070-655 10 61

jenny@kungsbyn.se
henrik@kungsbyn.se

Faktureringsadress
Inbox.lev.259034@arkivplats.se

Bokningsförfrågan
  • DD dash MM dash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.