Vildsvinsnatt

Sätt mobilerna på ljudlöst, lägg ifrån dig allt som klingar och häng med oss på spaning, ansmygning efter ett av naturens vaksammaste och mest respektingivande djur.

Aktiviteten börjar med att ni blir upphämtade med båt eller minibuss. Vi tillagar en middag i skogen. När kokkaffet börjar bli klart sänker sig solen. I lugn och ro planerar vi kvällen. Kanske måste vi förflytta oss till en annan ö, en annan gård, en annan skog. Förutsättningarna styr.

Med mörkret kommer vildsvinen och vi går på viltspaning för att hitta dem. I mörkret är vi vida underlägsna djuren. Med modern teknologi kan vi se det vilt som faktiskt både björn och varg undviker.

Ansmygningen är både spännande och utmanande. Allt streamas från värmekameran till era mobiler, så ni har ni har full koll på var vildsvinen är. Minsta ljud från oss, får djuren på flykt.

Klädsel
Du behöver oömma kläder som passar temperaturen nattetid under säsongen.

Storlek på grupp
Vildsvinsnatt är en aktivitet som är anpassad för mindre grupper.

Tider
Vildsvinsnatten tar normalt 5 timmar från upphämtning till återkomst, och kan ordnas under april t.o.m. oktober.

Plats
Vi kommer att hålla till på min gård Stora Kvistberga med omnejd. Adress Stora Kvistberga, 72598 Västerås.

Pris
Vildsvinsnatt har ett pris på 1495 kr per person.

Mörkret rullar in och vildsvinen äntrar scenen - i natt ska vi inte bara vara betraktare, vi ska vara en del av naturen!

Boka din upplevelse

Vad ni än är ute efter kan vi skräddarsy en lösning som passar just era krav och er budget.
För att boka kontaktar du Jenny eller Henrik. Berätta om era planer och önskemål, så hittar vi på något alldeles speciellt tillsammans. 

Upplevelser

SKYTTEMIDDAG PÅ MÄLAREN

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse i det fria, där förrätt, varmrätt och dessert består av Mälaren, lerduveskytte och det bästa av naturens eget skafferi.

RÅTT, RÖKIGT & RUTTET

Ta med dina vänner på en middagsupplevelse med äkta smaker av fisk, vilt och rotfrukter. Som det smakade förr, med råvaror direkt från Mälaren, skogen och jorden intill.

VÅRFISKE PÅ MÄLAREN

Ta med dina vänner och upplev hur en dag på Mälaren kan skölja bort känslan av stress och krav. Är det bruset från kölvattnet? Glittret från vågorna? Den vilda smaken på färsk gös i kapprock?

FEMKAMP ELLER LERDUVESKYTTE

Ta med dina vänner på något okomplicerat och kul som passar alla, ung eller gammal, kille eller tjej. Pigga upp er med lite action och tävling och avsluta dagen med att äta gott och umgås.

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR

Vi heter Jenny och Henrik och är era kontaktpersoner för allt som handlar om förfrågningar, upplevelser och bokningar på Kungsbyn. Prata med oss om allt från småsaker till drömmar och planer, så lovar vi dig att vi ska hitta en lösningar som passar perfekt för dig och dina vänner.

Med vänlig hälsning, Jenny och Henrik

Jenny: 070-716 32 53
Henrik: 070-655 10 61

jenny@kungsbyn.se
henrik@kungsbyn.se

Faktureringsadress
Inbox.lev.259034@arkivplats.se

Bokningsförfrågan
  • DD dash MM dash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.