OM CORONA-ANPASSNING, ÖPPNING OCH ATT STÖTTA KUNGSBYN

14 maj 2020. Henrik Ludvigsson. Kungsbyn djurpark. 

 

Med anledning av corona så var jag på väg att stänga ner Kungsbyn för gott. Jag kände en maktlöshet när vårens bokningar försvann. Djuren tar inte paus från covid-19 och min verksamhet är helt privatfinansierad.

Men.
När jag la ut en personlig video på Facebook med en öppen fråga om hur jag ska göra, så blev det ett oerhört engagemang från privatpersoner och företag som ville stötta och besöka Kungsbyn djurpark. Jag kunde aldrig ana att Kungsbyn djurpark betydde så mycket. Det kommer spontana bidrag och förfrågningar hela tiden. Helt fantastiskt. Stort tack från botten av mitt hjärta. 

Därför har jag nu bestämt mig för att fortsätta min satsning att skapa starka band mellan människor, djur och natur. Det emotionella beslutet är taget tack vare er. Men jag behöver fortfarande se över ekonomin och på vilket sätt jag ska öppna upp Kungsbyn. Förhoppningen är att öppna första veckan i juni. Följ oss gärna på Facebook för senaste information. 

Eftersom Kungsbyn till största del är en utomhuspark med stora härliga strövområden så finns stora möjligheter att skapa en säker upplevelse som följer folkhälsomyndighetens riktlinjer. 

Köp årskort. Stötta kungsbyn. 

Det kommer många förfrågningar om att kunna köpa årskort online. Vi lanserar nu en egen e-handel för årskort. Du hittar den här

Stort tack alla! Vi syns. 

// Henrik och alla vännerna på Kungsbyn djurpark. 

Om oss

Kungsbyn är en stor gård ute på landet med lokaler och områden ordnade för att passa ett 40-tal olika arter från världens fantastiska natur. Vår idé är att vara ett tryggt ställe där familjer kan ha en spännande och lärorik dag tillsammans. Vårt mål är att de som besöker oss ska åka hem igen med nya kunskaper om djur, natur och hur allting hänger ihop. Det tror vi att hela världen mår bra av.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.